TA BORT SCALP MICRO PIGMENTATION (SMP)

Har du haft misslyckad eller oönskad behandling av Scalp micro pigmentation? Nu kan du ta bort det med hjälp av vår SMP Remover.

Vad är SMP Remover?

SMP Remover är en skonsam och effektiv behandling av borttagning av pigment frånmicropigmentering. Genom att sticka små hål i området som pigmentet finns och försiktigt applicera vätska/ SMP Remover kan vi avlägsna pigmentet.

SMP Remover versus Laser behandling?

SMP Remover är alternativ behandling mot laser och anses vara mer skonsam mot huden och mer effektiv, vilket minimerar risken för ärrbildning.

Är era behandlare certifierade?

Vi som behandlar med metoden arbetar sedan många år med Scalp micropigmentering och är certifierad behandlare inom Scalp micropigmetering. Vi är även certifierad och genomgått vidare utbildning för att arbeta med denna metod och har gedigen kunskap om pigmentlära.

Antal behandlingar med SMP Remover?

Proceduren med SMP Remover kräver 3–4 behandlingstillfällen.

Passar SMP Remover alla?

Vår behandling passar olika typer av hud med olika grader av känslighet. Metoden är effektiv till både huvudet och områden där oönskat pigment finns inklusive runt ögonen

Är SMP Remover säker?

Ja, SMP Remover TCA-syra som orsakar ärr, det är inte cancerframkallande och orsakar inte allergier, det ändrar inte ögonbrynsfärgen (som med borttagning av lasrar) och påverkar inte hudpigment (det finns ingen risk för hypo och pigmentering).

Vad kostar SMP Remover?

Priset är individuellt och är beroende av många faktorer. Vill du veta vad din specifika SMP remover behandling kostar? Kontakta oss för ett prisförslag.