SCALP MICRO PIGMENTATION MED GARANTI

Börjar du bli tunnhårig? Önskar du att du hade en optimal täthet i hårbotten? Då har du kommit rätt. Vi på Scalp Aesthetics (Stockholm) behandlar dagligen klienter med tunt hår. Vår Scalp micropigmentering (smp) gör att det ser ut som att du har fått tillbaka ditt hår, då micro pigmentet döljer de kala områdena i hårbotten. Vi vet genom våra erfarenheter som vad som fungerar. Vi lyssnar till dina önskemål och svarar utförligt på alla dina funderingar och frågor. Hos oss står du som kund i centrum och vi arbetar tillsammans tills vi hittar den perfekta lösningen för dig och ditt håravfall. Det är inte bara vår långa erfarenhet inom yrket som särskiljer oss utan även vår kunskap om Scalp micropigmentering. Alla teknologer/behandlare inom Scalp Aesthetics är certifierade inom Scalp Micro Pigmentation och vi har genomgått både grund- och avancerade expertutbildningar i USA och i Sverige.

PASSAR SCALP MICROPIGMENTERING FÖR ALLA?

• Personer som upplever håravfall i olika grader.
• Personer inte vill eller är målgruppen för traditionell hårtransplantation.
• Personer som rakar sitt huvud.
• Personer som lider av glest hår.
• Personer som använder sig av olika typer av concealer ( Dermatch, Topic osv.).
• Personer som vill sluta bära tupeér.
• Personer som har ärr att dölja ( från hårtransplantation).
• Personer med Alopecia Areata.

HUR GÅR SCALP MICROPIGMENTERING TILL?

Kunden bokas in på sin första behandling efter konsultationen. Tillsammans med kunden går vi genom behandlingens utförande och bestämmer vilken hårlinje som är passande. De flesta vet ungefär vilken hårlinje som önskas och oftast är en naturlig hår linje att föredra framför en skarp hårlinje. En klar fördel med Scalp micropigmentering som metod är avsaknaden av begränsningar om vad som går att åstadkomma, bara fantasin sätter gränserna. Både den naturliga och skarpa looken är fullt möjliga. Förhoppningen är att våra kunder ska få bästa möjliga resultat utifrån deras önskemål.

DÖLJA ÄRR MED SCALP MICROPIGMENTERING

Traditionella hårtransplantationer är ofta en sista utväg för många som lider av manligt håravfall. Många tror att en transplantation döljer skallighet, men sanningen är en annan för många. Hårtransplantationer skapar ofta oro och rädsla och många kunder får ett ärr i nacken. Värst är Strip metoden som lämnar ett synligt ärr som kan vara både fysiskt och psykiskt påfrestande. Vi på Scalp Aesthetics (Stockholm) är specialister på att behandla ärr med Scalp micropigmentering från tidigare hårtransplantationer, speciellt från Stripmetoden där syftet med Scalp micropigmentering är att kamouflera ärret. Våra klienter blir mycket nöjda och för första gången kan de gå vidare med sina liv.


TOUCH UP BEHANDLINGAR

Efter din behandling med Scalp micropigmentering kan du vara i behov av en Touch Up behandling som du kan göra hos oss. En Touch Up behandling tar mellan två och tre timmar. Det spelar ingen roll om du gjort din behandling hos någon annan tidigare. Vi kan hjälpa dig med en Touch Up behandling ändå.
Hör gärna av dig så diskuterar vi din situation.

SKRIFTLIG GARANTI

Innovative Scalp Pigmentation AB lämnar skriftlig garanti som gäller under 12 månader efter din behandling.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande