JONAS (STOCKHOLM, SÖDERMALM)


"Fantastisk upplevelse!!! Tack så mycket Najax. Du har varit extrem ödmjuk och såg till att jag var välinformerad och bekväm genom hela behandlingen. Såg verkligen fram emot min första session och visade sig vara precis vad jag förväntad mig. Du har förvandlat mig till yngre version av mig. Tack åter igen"


ABEL(STOCKHOLM, RISSNE)


"Jag är jättenöjd med min behandling. Najax väldigt kunnig inom yrket och säger till att du få tillbaka till utseende som du drömt om. Som sagt jag jättenöjd och tyckte om mina sessioner med honom"

DAVID(STOCKHOLM, NACKA)

"Innovative Scalp Pigmentation AB har verkligen förändrat mitt liv ända sedan jag fick min första behandling. Extrem professionellt, lugn och respektful"


ISSA (UPPSALA)


"Jag fick min SMP gjort av Najax, och är väldigt glad och nöjd att jag valde Innovative Scalp Pigmentation AB"

THOMAS (ÖREBRO)


"Jag rekommenderar stark Najax Ali (behandlare hos Innovative Scalp Pigmentation AB). Jag fick en jättebra behandling hos deras klinik och tycker att de har varit utmärkta, professionella och otrolig lyhörda".

PETER (STOCKHOLM, SOLNA)


"Har fått bra bemötande ända sen konsultationen och de fick mig att förstå proceduren. Jag rekommenderar Innovative Scalp Pigmentation AB starkt".