EN MODERN SMP KLINIK

Behovet av Scalp Micro Pigmentation (SMP) har under det senaste åren varit enormt och där fler och fler öppnat ögonen för behandlingen. Scalp Aesthetics har 103 behandlingscenter runt om i Världen och tillsammans har vi behandlat över 25 000 kunder med smp, vilket har lett till att vi nu har öppnat en filial i Sverige. Innovative Scalp Pigmentation AB i Stockholm (Nacka) är certifierade inom smp och dagligen behandlar vI kunder med mikropigmentering för att dölja tunt hår och håravfall. Att få vara med genom hela förvandlingsprocessen med våra kunder som får tillbaka något som de har förlorat ger oss både drivkraft och motivation.

SPECIELLA PIGMENT FÖR SCALP MICRO PIGMENTATION

Scalp Aesthetics har utvecklat speciella pigment som enbart är avsedda för smp på skalpen. Pigmentet håller längre än normalt och utan att förändras till en annan färg. Pigmentet som vi använder är av högsta kvalité och uppfyller det krav som Svenska myndigheter ställer. Vi ger garanti under de första tolv första månaderna, där vi står för kostnaden om det skulle behövas eventuella korrigeringar.

2-4 BEHANDLINGAR MED SCALP MICRO PIGMENTATION

För att uppnå önskat resultat krävs det 2-4 behandlingar där du som kund endast betalar för en behandling.

UNIK NÅL FÖR SCALP MICRO PIGMENTATION

Scalp Aesthetics har tagit fram en speciell nål som enbart används till smp. Resulterat är en nål som är 75 % mindre i storlek än en traditionell tatueringsnål. Nålen är jämförelsevis i samma storlek som ett hårstrå.

SCALP MICRO PIGMENTATION SER UT SOM HÅR

Vi på Scalp Aesthetics kan med med precision välja vart pigmentet ska vara och därmed skapa en illusion av en skalp som ser ut att ha fullt med hår. Skalp smppassar alla klienter oavsett nivåer av håravfall, åldrar och hudfärg.