JAG VÄNTADE PÅ ETT LÄKEMEDEL MOT MANLIGT HÅRAVFALL

Min (Najax Ali) erfarenhet liknar tusentals personer där ute som har drabbats av håravfall. Jag började tappa mitt hår redan på gymnasiet och som många unga killar i liknande situationer blev jag minst sagt desperat. Under många år har jag dolt mitt håravfall med att bära keps och mössa. Under tiden har jag även börjat raka av mig håret. Jag väntade desperat många år på ett mirakel, ett läkemedel mot manligt håravfall, vilket inte besannades. Till slut bestämde jag mig för att hitta en lösning på mitt problem.

MIN HÅRTRANSPLANTATIONEN BLEV INTE BRA

Jag kom fram till ganska tidigt att Strip metoden var utesluten för mig eftersom jag ville ha kvar möjligheten att raka mig ifall hårtransplantationen inte gick vägen. Jag tog kontakt med en klinik här i Stockholm för att göra behandlingen FUE (Follicular Unit Extraction). Jag fick lite hår transplanterat i främre delen av skallen men det räckte inte för att dölja mitt håravfall. Problemet med FUE metoden var förutom priset att antalen hårsäckar man placerade på mitt huvud inte var tillräckligt många, dvs. mycket färre antal hårsäckar än vad de hade lovat. Året därpå gjorde jag ett till ingrepp hos samma klinik, detta gav tyvärr liknande resultat som min första FUE behandling.

ÅR 2011 GJORDE JAG EN MIKROPIGMENTERING

År 2011 fick jag reda på denna fantastiska behandling för att dölja manligt håravfall, nämligen mikropigmentering. Jag samlade så mycket information om behandlingen som möjligt och när jag såg vilka resultat kunderna fick var det bara att bestämma mig för min första behandling. I Juni 2011 gjorde jag min första mikropigmentering i Birmingham. Resultatet var bortom mina förväntningar och jag ångrar INTE en dag att jag gjorde behandlingen. För första gången under många år gick jag ut utan att bära keps eller mössa, bara det var stor grej för mig. Att kunna bestämma vilken hårlinje man önskar och får precis det resultat man vill ha med mikropigmentering var för mig ofattbart. Jag tänkte då och jag tänker fortfarande varför denna behandling inte har nått fram till fler skalliga män. Idag är jag säker på att de flesta skalliga vill göra något åt sin tunnhårighet om det går att ordna till en rimlig kostnad och med ett bra resultat.

MIKROPIGMENTERING ÄR EN BEHANDLING MOT HÅRAVFALL SOM GER RESULTAT DIREKT

Behandlingen har verkligen förändrat mitt liv och jag hoppas att detsamma sker för dig. Du ska inte vara missnöjd bara för att du tappat ditt hår. Du ska inte behöva gömma dig bakom keps eller mössa. Du ska inte behöva raka dig varje dag för att det ska se bra ut. Nu finns det en behandling mot håravfall som ger snabbt resultat, förändrat utseende och självförtroende.

Tillsammans skapar vi ditt nya hår med mikropigmentering.