TA BORT MICROPIGMENTERING & TATUERING

Har du haft misslyckad eller oönskad behandling av micro pigmentering/tatuering? Nu kan du ta bort det med hjälp av vår PMU Remover.

Vad är PMU Remover?

PMU Remover är en skonsam och effektiv behandling av borttagning av pigment från micropigmentering eller tatuering. Genom att sticka små hål i området som pigmentet finns och försiktigt applicera vätska/ PMU Remover kan vi avlägsna pigmentet.

PMU Remover vs Laser behandling?

PMU Remover är alternativ behandling mot laser och anses vara mer skonsam mot huden och mer effektiv, vilket minimerar risken för ärrbildning.

Är era behandlare certifierade?

Vi som behandlar med metoden arbetar sedan många år med micropigmentering och är certifierad behandlare inom Scalp micropigmetering. Vi är även certifierad och genomgått vidare utbildning för att arbeta med denna metod och har gedigen kunskap om pigmentlära.

Antal behandlingar med PMU Remover?

Proceduren med PMU Remover kräver 3–4 behandlingstillfällen.

Passar PMU Remover alla?

Vår behandling passar olika typer av hud med olika grader av känslighet. Metoden är effektiv till både huvudet och områden där oönskat pigment finns inklusive runt ögonen

Är PMU Remover säker?

Ja, PMU Remover TCA-syra som orsakar ärr, det är inte cancerframkallande och orsakar inte allergier, det ändrar inte ögonbrynsfärgen (som med borttagning av lasrar) och påverkar inte hudpigment (det finns ingen risk för hypo och pigmentering).

Vad kostar PMU Remover?

Priset är individuellt och är beroende av många faktorer. Vill du veta vad din specifika PMU remover behandling kostar? Kontakta oss för ett prisförslag.