OM MIG

Min erfarenhet liknar tusentals personer där ute som drabbats av håravfall. Jag började tappa mitt hår redan på gymnasiet och som alla unga killar i liknande situationer blev jag minst sagt desperat. Under många år har jag dolt mitt håravfall med att bära keps och mössa. Under tiden har jag även börjat raka av mig håret. Jag väntade desperat många år på ett mirakel, ett läkemedel mot manligt håravfall, vilket besannades INTE. Till slut bestämde jag mig för att hitta lösning för mitt problem.

Jag kom fram till ganska tidigt att Strip metoden var utesluten för mig eftersom jag ville ha kvar möjligheten att raka mig ifall det inte gick vägen. Jag tog kontakt med en klinik här i Stockholm för att göra behandlingen FUE (Follicular Unit Extraction). Jag fick lite hår transplanterat i främre delen av skallen men det räckte givetvis inte. Problemet med metoden var förutom priset att antalen hårsäckar man placerade på mitt huvud inte var tillräckligt, dvs. mycket färre än vad de hade lovat. Året därpå gjorde jag även ett till ingrepp hos samma klinik, detta med liknande resultat.

Året var 2011 då jag personligen fick reda på denna fantastiska behandling mot manligt håravfall nämligen Skalp mikropigmentering. Jag samlade så mycket information om behandlingen som möjligt och såg vilka resultat som många bevittnade om var det bara att bestämma sig. Juni 2011 gjorde jag min första behandling i Birmingham. Det resultat som jag fick var bortom mina förväntningar och jag ångrar INTE en dag. För första gången under många år gick jag ut utan att bära keps eller mössa, bara det var stor grej för mig. Sedan att bestämma vilken hårlinje man önskar och får precis det man vill ha var för mig ofattbart. Jag tänkte då och tänker nu varför denna möjlighet inte når fram till alla skalliga män. För jag är säker på att de flesta vill göra något åt sitt håravfall.

Behandlingen har verkligen förändrat mitt liv och jag hoppas att det samma sker för dig. Du ska inte vara nöjd bara för att du tappat ditt hår. Du ska inte gömma dig bakom din keps eller mössa. Du ska inte behöva raka dig varje dag utan att det ser bra ut. Du ska veta att det finns en behandling mot ditt håravfall som ger dig tillbaka ditt utseende och självförtroende. Tillsammans med dig skapar vi ditt nya DU. Du kommer att vara nöjd med behandlingen garanterat.

Tanken med företaget är att kunna nå fram till alla där ute som har funderingar på att göra något åt sitt håravfall. Istället för dyra hårtransplantationer som sätter ett ärr på dig och din själ ska du veta att det finns en annan perfekt fungerande behandling. Vidare vill vi även nå fram till personer som redan genomgått hårtransplantationer och behöver åtgärda det som har gått FEL.

Jag som driver företaget har som sagt egen erfarenhet av behandlingen samt har gått utbildning för att utföra behandlingen på ett professionellt och säkert sätt. Vi sätter dig och dina behov i centrum och bemöter dig med respekt under hela behandlingen.

Fri konsultation erbjuds givetvis till alla våra klienter. Det vi åsyftar är "skalp som ser naturlig ut".