DIN BEHANDLING

Klienten bokas till behandling efter konsultationen. Tillsammans med klienten går vi genom behandlingen och bestämmer vilken hårlinje som är passande för klienten. De flesta vet ungefär vilken hårlinje som önskas och oftast är det naturliga som föredras framför det skarpa. En klar fördel med metoden är avsaknaden av begränsningar om vad man kan åstadkomma bara fantasin sätter stopp. Både den naturliga och skarpa looken är fullt möjliga. Förhoppningen är att våra klienter ska få bästa möjliga behandling utifrån deras förutsättningar. Har våra klienter inte genomgått hårtransplantationer är det så klart betydligt enklare och resultatet blir mycket bättre.

BEHANDLING AV ÄRR - ISP

Traditionella hårtransplantationer är ofta en utväg för många som lider av manligt håravfall. Genom egna transplantat kan man dölja sin skallighet tror man men sanningen är en annan för många. Dessa behandlingar skapar ofta oro och rädsla och många lämnas med ett ärr på sina huvud. Värst är Strip metoden som lämnar ett synligt ärr och är fysiskt och psykiskt påfrestande. Innovative Scalp Pigmentation (ISP) är specialister på att behandla ärr från tidigare hårtransplantationer speciellt från Strip där syftet är att kamouflera ärret. Mina klienter blir mycket nöjda och för första gången kan de gå vidare med sina liv.

TOUCH UP BEHANDLINGAR

Om det gått ett tag efter din behandling med skalp mikropigmentering och är i behov av touch Up så är det fullt möjligt hos oss. Det är en behandling som tar två tre timmar beroende på klienten. Det spelar ingen roll om du gjort din behandling hos någon annan. Hör gärna av dig så diskuterar vi din situation.